Samarbejde – netværk


Daniela Sulová er min marketing specialist i Hessner-Consult. Daniela startede i januar 2021. 

Hun er uddannet bachelor i International handel og markedsføring og i gang med sin Kandidatgrad i “Culture, Communication & Globalisation”. Daniela er kompetent til sociale medier og håndterer digital markedsføring af Hessner-Consult på både dansk og engelsk.

TineHessner09 på bro

Gode samarbejdspartnere er af afgørende betydning for Hessner-Consult. Den faglige udvikling bliver skarp – og der kan ”teamet op” til større opgaver. Jeg indgår i ad-hoc samarbejder med kompetente selvstændige konsulenter fra eget netværk, heriblandt konfliktmægler Marianne Wiese og outplacementkonsulenter hos WORM Consult.

Jeg er i ”stald” hos SKI-godkendte PEAK Consulting Group  som Change Manager indenfor Communications & Change. Du finder også Tine som fast underviser på grund- og valgmoduler på kompetencegivende diplomuddannelser i projektledelse hos DJØF Videreuddannelse, DTU Diplomuddannelser og Komponent.

Jeg er også godkendt censor på DUEK – Diplomuddannelsen i Uddannelses- Erhvervs- og Karrierevejledning samt vejleder på afgangsprojekter på Diplomuddannelsen i Projektledelse.

 

Undervisning, vejledning og censorarbejde holder mig fagligt skarp og giver et unikt indblik i, hvad der rører sig på danske arbejdspladser. Samtidig er det en fornøjelse at støtte andre i deres karriereudvikling...

Tine Hessner,

Hessner-Consult

Tine Hessner
Konsulent